Haber

6284 Sayılı Kanun Yeniden Refah ile Görüşüldü mü? Erdoğan aileyi vurgulayarak yanıtladı

Cumhur İttifakı’na katılma kararı alan Yeniden Refah Partisi’nin 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun’un yürürlükten kaldırılmasını talep ettiği öne sürülürken, tartışmaları da beraberinde getirdi. A Haber yayınına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“AİLE KURUMUNU KORUMAK ÖNCELİĞİMİZDİR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Seçimden sonra bu yasayı kaldıracak mısınız?” “Bu bir kumar. Kandırılmamalıyız. Aile kurumunu korumak önceliğimizdir. LGBT gibi sapkın yaşam biçimlerinin özgürlük adına toplumumuza dayatılmasına razı olamayız.”

“SÖKÜCÜ AKIMLARIN YOLUNU AÇMAK İSTİYORLAR”

İnsanlığın ortak değerlerine karşı son sapkın akımlara karşı mücadele edeceğiz. Toplumun temeli olan aileyi korumak hepimizin görevidir. Milletimizin değerleri bu gökkuşağı tablosuna bir şey ifade etmiyor. Terör örgütü gibi sapkın akımların önünü açmak niyetindeler.

“GÖKKUŞAĞI MASASI KURULMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Milletim bu sapkınlara göz yumanlara, aile yapımızı bozmaya çalışanlara fırsat vermeyecektir. Bu gökkuşağı sofrasının LGBT veya başka bir isim altında kurulmasına izin vermeyeceğiz. Son 21 yılda AK Parti sayesinde kadınlara yönelik çok önemli kazanımlar elde edildi. Kamuda kadın istihdamı yüzde 40’a ulaştı.

6284 SERVET İLE PAZARLIK YİNE Mİ OLDU?

“Refah Partisi ile 6284 Sayılı Kanun için müzakere yapıldı mı?” Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz kadın hakları için ne verdiysek, CHP iktidarı döneminde kadınlarımıza vermedi” sorusunu yanıtladı. cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Muhalefet herkesi kendisi kadar beceriksiz sanıyor. Çünkü hiçbir şey yapmıyorlar. Elazığ hariç 11 ili gezdim. Muhalefetin büyükşehir belediyelerinden kimseyi görmedim. Muhalefet her zamanki gibi tacizci davranıyor. Partimizin büyükşehir belediyeleri şu anda deprem bölgelerinde kendilerine üs oluşturmuş, burada çalışıyorlar, çadırkentler, konteynerler, prefabrik yapılar yapıyorlar A’dan Z’ye mama, mama, su… İçme suyuna karışmasınlar. içme suyu ile su.Kullanım suyu başka,içme suyu başka.Orada yüzlerce içme suyu gönderdik.

“Bu, bu asker tarafından ihanete uğrar mı?”

Vatandaşı devletine karşı kışkırtmaya çalışan bir muhalefetle karşı karşıyayız. Bugün bile askerim Mehmed’ime ‘yok bunlar burada yok’ diyorlar. Ellerini dizlerinin üzerinde tut. Polisimiz, askerimiz, jandarmamız hepsi orada. Bu askere böyle bir ihanet mi? Bir terörist ve bu muhalefet bu ihaneti yapmaktadır. Ne dersen de, halkım askerlerine sahip çıkacak. Mesela dün akşam onlarla iftar yaptım. Ey muhalefet, güvenlik görevlilerine hakaret ederek hizmet etmeyeceksiniz. Avucunu yalarsın. Depremin yol açtığı tahribatı telafi etmekten başka bir derdimiz yok.

“KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ GÖRELİM”

Ey Kemal Bey Karabağlarda kim var? CHP’li Belediye var. Kentsel dönüşüm yapın da görelim. İmarla ilgili yasal düzenlemelerimiz var. İstanbul’da 120-130 mühendis ve profesörle toplantılar yaptık. Bunlardan sonra yeni bir adım atılması, yeni bir düzenleme yapılmasının mukadder olduğunu düşünüyorum. Bu öğretmenlerle birlikte çalışıyoruz.

“KANUNLA KARARI ŞİMDİ VERECEĞİZ, DÜŞÜNECEK ZAMANI YOK”

Yeni dönemde yasal düzenlemeler yaparak adımlar atabiliriz. İstanbul’da Fikirtepe, Küplüce, Ferah Mahallesi’ni hatırlayın… Yardım edin, kiralıksa kiralayın. Evlerinizi bir an önce yapalım dedik. Artık kanunen karar vereceğiz, düşünecek zaman yok. Şimdi bizi döndürüp ‘Evlerimizi de yıkın’ diyorlar.

“KİM OLDUĞUNU BİLİYORUZ”

Askerimize bu şekilde hakaret edenler vatan hainidir. Bunların vatanını milletini sevmekle alakası yok. Onlar vatan hainidirler, ordunun düşmanlarıdır. Kim oldukları belli. Kemal Bey kimi ziyaret ediyor? TBMM’de terörün uzantılarını ziyaret ediyor. Buradan ne kazanacak? Kandil’in ne tür açıklamalar yaptığı ortada. Askerlerimi ve hükümeti aşağılıyorlarsa, gerçek şu ki, biz yoldayız.

“NEREDE TERÖR VARSA ÜZERİNE GELECEĞİZ”

Nerede bir terörist varsa onun zirvesine ineriz. Ana muhalefet lideri Demirtaş ve Öcalan’ı kurtarmaktan bahsediyor. Demirtaş’ın talimatıyla sokağa çıkıp askerimizi öldürmediler mi? 7’li tablo Demirtaş ve Öcalan’ı içeriden nasıl çıkaracağının hesabını yapıyor. Milletim 14 Mayıs’ta bu ihanet şebekelerine boyun eğmeyecektir. 14 Mayıs’ta kendilerinden gerekli hesap sorulacak. Ordumuzun tüm faaliyetleri askeri yazışmalarda mevcuttur. Aynı şeyi Kızılay ve AFAD için de yapıyorlar. gözlerin kör mü O çadırın kapısında AFAD yazısı var. ‘AFAD burada değil’ diyor.

“HDP’ye verilen her taviz, PKK’ya verilmiş demektir”

Bu ziyaret sırasında kapının arkasında neler olup bittiğini bilmiyorum. Ama özellikle bu yerel yönetimler, özerklik şartı ve içeridekilerin tasfiyesi gibi meselelere tabidir. HDP’ye verilen her taviz, PKK’nın Kandil’e verilmesi demektir. Masanın 7’nci ortağı ana muhalefetin ziyaretiyle ortaya çıktı. Partisinde bir ziyaret değil, korkuyordu, biz kendisini meclisteki küme odasında ziyaret ettik. Kendi deyimiyle ‘kumar masası’ndakilerin sadece HDP’ye değil, ötekine bakışı da hatalı. Meral hanım neden geri vitese takıp masaya geri oturdunuz? Masadakiler birbirlerine yan yan bakarlar. Dağılım başladı. Bir milletvekilinin neden ayrıldığını kendisi açıkladı. “Bunun ortasında olamayız,” dedi.

“MASAYA KENDİ YETENEĞİYLE GELEN KİMSE VAR MI?”

Kendi başarısı ve yeteneğiyle masada bir yere gelen var mı? Bazıları teyp üzerinde çalışmak için geldi. Kiminin elinde tuttuk, bakan yaptık, başbakan yaptık. Bazıları gittikleri her partiyi karıştırdı ve kaostan beslendi. Partinin başına gelenleri masanın bilinmeyen ortaklarından bile bütün vatandaşlarım biliyor. Milletim onlara bu güzel ülkenin yönetimini vermeyeceğine göre istedikleri kadar mücadele etsinler ama bu tabloya bakıp da ülke siyasetinin adına üzülmemek elde değil.

“CHP VE HDP BU MASAYI YÖNLENDİRİYOR”

Bakın HDP Eş Genel Başkanı Kemal Bey ile görüştükten sonra bundan sonraki süreçte ne yapacağımızı görüştük diyor. ÂLÂ Parti Genel Başkanı da çıkıp ne HDP’nin ne de HDP’nin taleplerinin masaya yatırılamayacağını söylüyor. Bakın bir gün önce söylüyor, ertesi gün çok farklı oluyor. Partinin eski sözcüsü bile inanmaz Hanım partisinden istifa eder. CHP ve HDP bu tabloyu ilk andan itibaren yönetiyor. Diğerleri bu masanın yardımcılarıdır. Saadet Partisi’ne CHP ve HDP/PKK’nın İslamofobisini gizleme rolü verildi. Onlar da bu rolü büyük bir istekle yerine getiriyorlar. Firari FETÖ’cüler yurda dönmenin hesabını yapıyor. Kamuoyundan tasfiye ettiğimiz FETÖ’cüler, devlet kadrolarını işgal etmek için gün sayıyorlar. İnsanlar hepsini görüyor. İnsanlar onlara en güzel dersi 14 Mayıs’ta verecek.

“HDP’Yİ KİM NEREYE VE NASIL SÜRÜYOR?”

‘100 yıllık Cumhuriyeti yıkacağız, değiştireceğiz’ diyor. Kemal Bey, kiminle konuştuğunuz konusunda bizi kandıracak mısınız? Bunlar kapalı kapılar ardında konuştuğunuz konular. Bütün bunlara rağmen terörü kaynağında yok etmeye devam edeceğiz. Tendürek’te gerekli dersi Cudi’de verdik. Hala aynı kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. HDP’yi kim nereye, nasıl çekiyor? Ana muhalefetin başı onlarla ortak olmaya çalışıyor.

“GENÇLERE HER ZAMAN GÜVENDİM”

Gençlere her zaman güvenmişimdir. Göreve geldiğimizde yaş sınırı 30’du. Bunu ilk etapta 25’e, sonra 18’e indirdik. Seçme ve seçilme yaşını 18 yaptık. Bugün Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu gençlerimize emanet ediyoruz. Seçmen yaşıyla ilgili tek bir sorum var: CHP ne yaptı? Hiçbiri. 850 ampute kardeşimiz, kiminin anne babası, kiminin çocukları… Kollarını, bacaklarını kaybettiler. Bu uzuvlar temin edilir ve tüm ortopedik müdahaleler yapılır. Birinin annesi, birinin annesi ve babası vefat etti. Ölümün hepimiz için hak olduğunu biliyoruz.

“PUTİN 27 NİSAN’DA GELEBİLİR”

Akkuyu Santrali bizim için vazgeçilmez bir yatırımdır. Burada 4 nükleer santralimiz var. 27 Nisan’da bir tanesinin açılışını yapacağız. Sonra diğer üçünü açacağız. Onlarla enerji depolayacağız. Bu bize yetmez, 3 tane daha planlıyoruz. Önümüzdeki 5 yılda bu 3’ünü halletmemiz gerekiyor. Bunu yapmak zorundayız. Kömür Avrupa için önemliydi ve kullanmaya başladılar. Onların durumuna düşmeyeceğiz. 27 Nisan’da Putin gelebilir ve biz ilk adımı atacağız.

“ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA LİSTELERİ TEMİZLEYECEĞİZ”

Aday listemize son şeklini vermek için çalışıyoruz. Bakan arkadaşlarımız ve kabine, bilgi ve birikimlerini TBMM çatısı altında milletvekili olarak değerlendirecekler. Bakan arkadaşlarımızın her biri en iyi hizmet edeceği yerden aday gösterilecek. AK Parti ben partisi değil, biz partisidir. Bu listeleri önümüzdeki haftalarda iyileştireceğiz.

“SEÇİM ÇALIŞMALARINI YÜZ YÜZE YÜRÜTÜCEĞİZ”

20 yıldır 2023 seçimlerine hazırlanıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizin taşıdığı değeri biliyoruz. Deprem felaketi nedeniyle seçim kampanyasını değiştirdik. 11 ilde vatandaşlarımız yas tutuyor. Böyle bir ortamda kimse ‘vur, üfle, oynasın’ kampanyası yapamaz. Seçim çalışmalarını depremzedelerin acılarına saygı duyacak şekilde yürütme kararı aldık. Seçim çalışmalarını hem kendimiz hem de teşkilatımız yüz yüze yürütecektir.

“KİMSEYE GÖÇMEN YEMEYECEĞİZ”

Savaş bu topraklara gelmesin diye çaba sarf ettik. Ülkemizi savaşa sokmayacağız. Aile kurumunu güçlü tutacağız. Özellikle yüklü Suriye’den daha duyarlı olacağız. Kimseye göçmen yedirmeyeceğiz. Seçime kendi logosuyla girmek isteyen partilerimiz var. Bu partiler buradan ne alırsa alsın geleceğe onunla yürüyebilecekler. Sistemin iyileştirilmesi gereken yönleri olduğunu umuyoruz.

“DOĞRU ADIMLARLA DEVAM EDİN”

Önümüzdeki Türk Yüzyılında neler olduğunu size göstereceğiz. 2007 yılında ‘Durma, devam et’ sloganımız vardı. Şimdi bu sloganı ‘Doğru adımlarla devam’ olarak güncelliyor ve Türk Yüzyılı’na doğru gerçek yürüyüşümüzü hızlandırıyoruz.

“KİMİN STANDA SEVK EDECEĞİNİ MİLLETİM ÇOK İYİ BİLİR”

Seçim döneminde iç ve dış algı operasyonlarına alıştık. Masa başında hazırladıkları anket tablolarıyla oyalanmalarına izin verin. Milletim sandığa kimi gömeceğini çok iyi bilir. İrtibat Büromuz saçmalıkları reddediyor ve doğruları söylüyor. Seçim döneminde dezenformasyonla mücadele daha da önemli.

“YALANDAN BAŞKA ÜRETECEK HİÇBİR ŞEYİ YOK”

Kılıçdaroğlu’nun ürettiği yalanlardan başka bir şeyi yok. Piyangoyu kazananlar nasıl bir algı ile sıraya girdi ve çekilişe katıldı? Bu hayali gerçekleştirmek için çok çalıştık. Çok şükür sonuca ulaştık. Tasarım ve fabrikadan sonra satış aşamasına geldi. Çekilişte adı geçen arkadaşlara bol şans dilerim.

“YÜKSEK FAİZ TEORİSİNİN BEDELİ ÖDÜYORLAR”

Yüksek faiz teorisi için ağır bir bedel ödüyorlar. ABD’de 3 banka iflas etti. Küresel büyümenin yüzde 2,2’ye gerilemesi bekleniyor. Bankacılık sektörümüz, uluslararası kriterlere uygunluğu ve yüksek standartları ile dünyaya örnek teşkil etmektedir.

“KARAMOLLAOĞLU SANA DEĞER”

Ayasofya’nın açılacağı noktada çıkan Meral Hanım ‘açamazsınız’ diyor. Meral hanım açık mı? Açız. Bir tanesi 1 metrekare bez modül diyor. Kemal Bey ‘Ben ona çul derim’ der. Temel Karamollaoğlu utansın. Ayasofya’nın bir bölümünü müze olarak kullanacağız diyor. Erbakan hocamızın partiyi kurduğu zamandan beri gençlik kolları başkanıyım. Daha sonra katıldınız. Bu Bay Kemal’ler size ‘Madımak katilleri’ diyorlardı.”

bismil-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Eve otele gelen Escort bağcılar sitesi
-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort